Heeft u een vraag? Bel ons op: 015-8898888

Wij zijn informele, vriendelijke en gepassioneerde vakspecialisten.

Een selectie van onze klanten

Dudok
Vestia
PayPal
Eckhart
Ma Guise catering
Datlinq
Midwaste
Pinch
't Molentje
Skateland
Around Town
Feeddex

Het team

Maurice Jongmans

Maurice Jongmans - 1978


Directeur, social media expert, advies

Ruim 12 jaar geleden rolde ik het vak van Webprofessional in. Tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen begon ik me te verdiepen in het ontwikkelen en communiceren voor het web. Internet heeft sindsdien een grote vlucht genomen en is veelal niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Echter het web blijft zich vernieuwen en daarmee verandert mijn vakgebied razendsnel. Door steeds actief te blijven en de trends en ontwikkelingen te volgen kan ik u blijven informeren over de kansen en mogelijkheden van het internet.

Ik geef graag advies over webcommunicatie, advertenties, zoekmachine-optimalisatie en het toepassen van Social Media voor uw bedrijf. Als Industrieel Ontwerper heb ik geleerd te communiceren met verschillende vakgebieden en zodoende altijd de juiste uitleg te geven. Of het nu technische mensen of communicatieprofessionals betreft, de marketing of HRM afdeling, de uitdaging is voor mij de vertaalslag te maken van uw bedrijf, processen en (interne) klant naar de wensen en mogelijkheden op het wereldwijde web.

Naast het internet ben ik ook graag te vinden op het water. (Wedstrijd)zeilen is een grote passie van me en ik zeil dan ook graag op verschillende type schepen. Als klassecontroleur voor het Watersportverbond controleer ik schepen voorafgaand aan de wedstrijden en binnen de wereld van Rond en Platbodems ben ik als projectleider direct betrokken bij de aanwezigheid van het Varend Erfgoed op Sail Amsterdam. Dit uiteraard allemaal naast een gezonde dosis reizen over de wereld.

maurice@webstudioMM.nl

Lees mijn blog op www.mauricejongmans.nl

Lees meer

Victor van Rijn

Victor van Rijn - 1976


Conceptontwikkeling, ontwerp & applicatie-ontwikkeling

Al jong gefascineerd door computers, techniek en kunst ontdekte ik hoeveel plezier het creatieve proces me brengt. Ook naast mijn studie Architectuur ontwikkelde ik mezelf verder op het gebied van programmeren. Door mijn brede interesses en ontwerpachtergrond heb ik een unieke kijk op de verhouding tussen vormgeving en techniek.

Ik ben autodidact, leergierig en volg de snelle ontwikkelingen op internet nauwgezet, waardoor ik al gauw de waarden en kansen hiervan kan inschatten. Dit stelt me in staat om hierover ook advies te kunnen geven en altijd een passende oplossing te vinden voor een creatieve uitdaging.

Naast mijn werk houd ik me bezig met bewustzijnsontwikkeling en organiseer en leid ik wekelijks meditatie avonden voor jongeren.

victor@webstudioMM.nl

Lees meer

Stefan de Koning

Stefan de Koning - 1987


Projectmanager, ontwerp & implementatie

Zo'n 3,5 jaar geleden kwam ik terecht bij webstudio MM, toen nog MediaMedics. Ik begon met het ontwikkelen van websites en zag het bedrijf en mijzelf in die tijd steeds meer groeien. Sinds de oprichters van MediaMedics (Valentin Smirnoff en Richard Straver) naar de Verenigde Staten zijn gegaan en zich vol storten op het avontuur met Tinypay ben ik mijn werkzaamheden gaan uitbreiden. Ik hou me vooral bezig met het managen van de projecten en zorg ervoor dat overal binnen het bedrijf meer structuur ontstaat.

Naast mijn werk vind ik het leuk om op zondag te voetballen in een vriendenteam, foto's te maken en op reis te gaan naar exotische bestemmingen.

stefan@webstudioMM.nl

Lees meer

Victor Menger

Victor Menger - 1990


Applicatie-ontwikkeling

Tijdens mijn studie Mediatechnologie kwam ik in mijn stageperiode in contact met webstudio MM. Doordat alle projecten met veel enthousiasme en passie werden ontwikkeld ben ik sinds begin 2011 werkzaam als applicatie ontwikkelaar. Ik vind het erg leuk om de steeds vernieuwende technieken toe te passen bij het ontwikkelen van applicaties.

Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met Nederlands en Europees voetbal. Ik volg verschillende clubs op de voet en sta geregeld in het stadion om mijn club te zien spelen. Ook vind ik het erg leuk om rond te reizen, en dan het liefst in verschillende landen en culturen.

vm@webstudioMM.nl

Lees meer

Richard Straver

Richard Straver - 1984


Commercieel directeur

Zonder enig besef van het avontuur dat zou gaan voltrekken was ik in 2005 betrokken bij de oprichting webstudio MM, toen nog MediaMedics. Dit avontuur heeft mij alle hoekjes van Nederland laten zien en naar verre oorden gestuurd waarbij San Francisco een mooi hoogtepunt was. Het is mijn missie om de kwaliteiten van ons team en organisatie onder de aandacht te brengen bij anderen.

Naast alle bezigheden met webstudio MM hou ik ervan om in mijn vrije tijd lekker door het bos te lopen met mijn heerlijke vriendin Roos en hond Jim. Ook kan ik ervan genieten om weg te dromen bij het spelen van een spelletje zoals ik dat al van jongs af aan deed beginnend met de Commodore 64!

richard@webstudioMM.nl

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen:

Lorem