Heeft u een vraag? Bel ons op: 015-8898888

Onze diensten zijn webgerelateerd en omvatten de belangrijkste bijbehorende aspecten.

Conceptontwikkeling

Creatief meedenken, juist in de beginfase van uw project, is onze voornaamste toegevoegde waarde. Dankzij onze multidisciplinaire achtergrond kunnen we een verrassende en innovatieve bijdrage leveren.

Ontwerp

Onze ontwerpers zijn van vele markten thuis. Altijd oog voor detail zonder het grote geheel te verliezen, zodat het concept krachtig boven water blijft. Ons ontwerpwerk loopt uiteen van een eenvoudige webomgeving tot aan gebruikersinterfaces van complete webapplicaties.

Websites

Het web is en blijft de spil rondom onze activiteiten. Ontwerpen en ontwikkelen van websites en -applicaties is door de jaren heen onze expertise geworden. We volgen de digitale ontwikkelingen nauwgezet en blijven continue bezig deze expertise te verfijnen. Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en uiteraard bent u voor het ontwikkelen van uw website bij ons aan het juiste adres.

Sociale media

De invloed van het gebruik van diverse sociale media is tegenwoordig niet meer te negeren. Ook voor uw onderneming valt er een hoop voordeel te behalen uit de juiste aanpak op dit gebied. U kunt bij onze social media expert terecht voor een advies gericht op uw specifieke situatie. Tevens kunnen we speciale acties bedenken die gebruik maken van de kracht van sociale media.

Neem contact op


voor meer informatie

Mobiele apps

De massale adoptie van smartphones en mobiel internetgebruik heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Mobiele websites en smartphone apps zijn tegenwoordig belangrijke media geworden om uw klanten te bereiken. Wij volgen de trends en kunnen op mobiel gebied voor u de juiste strategie en toepassingen ontwikkelen.

E-marketing

Ondanks de belangrijke rol van sociale media blijft ook e-mail marketing in de vorm van het versturen van nieuwsbrieven nog altijd erg effectief. Wij bieden een aantrekkelijk systeem om nieuwsbrieven te verzenden en inzicht te verkrijgen in alle belangrijke statistieken. Wij kunnen uw huisstijl of een aangepast ontwerp verwerken in de standaard opmaak van uw nieuwsbrieven.

Hosting

Uiteraard vereist ieder webproject betrouwbare hosting. Om u compleet van dienst te kunnen zijn verzorgen wij ook dit onderdeel.

Enkele web-applicaties ontwikkeld uit onze eigen ideeën:

Money2.nl

Money2 is in samenwerking met PayPal ontwikkeld vanuit de gedachte online betalen nog makkelijker te maken voor Nederlandse consumenten.

mei 2012

Blikweb

Vanuit onze samenwerking met Webtechniek hebben we het unieke online magazine Blikweb ontwikkeld. Rond een tweemaandelijks wisselend thema leest u hier over onze visie op het web.

jan 2012

Passie voor


goede ideeën

MoneyMedic

Gratis online facturatiepakket voor zelfstandigen en kleine ondernemers.

jan 2010

WebMedic

Een gebruiksvriendelijk content management systeem voor onze klanten. Met één klik op de knop je website aanpassen.

nov 2008